​Інфозахист презентує власну продукцію на АОС Europe 2024

15 Травня, 2024

Ключова міжнародна виставка та конференція в галузі РЕР, РЕБ, кібербезпеки та AOC Europe 2024 цього року проходить у столиці Норвегії, Осло.

Ця подія об’єднує представників урядів, оборонних відомств, промисловості та науково-дослідних установ для активного обміну ідеями, досвідом та передовими досягненнями в галузі.

І звичайно АОС-2024 не залишається поза увагою «Інфозахисту». Окрім вже відомих виробів – «Пластун-РП-3000», «Апелла», «Хортиція-М», цього року на експозиційному стенді компанії представлені  найбільш актуальни засоби, такі як система попередження про БпЛА “Плутон” та засіб протидії FPV “Гідра”, які викликають окрему увагу з боку відвідувачів заходу.

Дякуємо організаторам – Association of Old Crows за можливість представити наші розробки та обмінятися досвідом і знаннями з колегами з усього цивілізованого світу. Слід зазначити, що жоден з представників РФ та їхніх злочинних поплічників не був допущений навіть близько до місця проведення виставки, що добре свідчить про ставлення гордих норвегів до країни агресора, яке ми повністю поділяємо.

Слава Україні!