​Компанія “Інфозахист” продовжує бути у потоці історичних подій, які торкаються України і зараз проходять у Європі

14 Червня, 2024

По завершенню Ukraine Recovery Conference 2024, у Берліні відбувся інший, не менш важливий захід – українсько-німецький форум оборонних індустрій «DFNC1: German Edition».

Захід був присвячений розбудові двосторонніх відносин між Україною та Німеччиною в сфері виробництва озброєння та розвитку обороно-промислових можливостей загалом.

У рамках заходу пролунало багато позитивних меседжів. Серед головного – німці визнають, що попри значні обсяги технічної та матеріальної підтримки, яку надає Німеччина Україні, вони не є достатніми і акцентували на рішучій готовності планомірно збільшувати ці обʼєми в майбутньому, доки це буде необхідно.

Також, віце-канцлер, Федеральний міністр економіки Роберт Габек та президент Федерації німецької промисловості Зігфрід Руссвурм закликали представників ключових оборонних підприємств Німеччини до розвитку співпраці з українськими компаніями та створенню спільних проєктів, що зміцнюватимуть і розвиватимуть військовий потенціал нашої держави і посилюватимуть обороноздатність всього цивілізованого світу перед загрозою, яку несе російська агресивна політика.

Українську делегацію на форумі очолював Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін. Він закликав західних партнерів використовувати унікальні можливості інвестицій в оборонну промисловість України. Керівниця defense-tech кластеру Brave1 Наталія Кушнерська, представила присутнім німецьким підприємцям вдалі приклади проєктів, що вже були реалізовані за підтримки кластеру і наразі вже використовуються нашими військовими на фронті🙌

Впродовж бізнес-частини відбувався обмін думками між представниками бізнесів, військовими та індустріальними асоціаціями. Директор компанії «Інфозахист» Ярослав Калінін провів низку плідних зустрічей з представниками збройних сил та Міноборони Німеччини та ключових гравців галузі.

Участь Інфозахисту в події такого рівня не тільки закріплює і розвиває бізнес-стосунки компанії з партнерами, а й сприяє появі нових можливостей і спільних проєктів🤝