​“Потрібно чути серцебиття поля бою” – Ярослав Калінін

4 Липня, 2024

Провідне профільне видання Military Technology нещодавно оприлюднило цікавий матеріал на тему “The Battlefield’s Hearbeat” (автор Thomas Withington), де зокрема аналізуються сучасні військові технології та підходи у протистоянні російській агресії та обговорюється питання ролі держави, а також міжнародного та внутрішнього партнерства, у розвитку інновацій і впроваджені їх у військах.

Особлива увага в статті приділена застосуванню систем РЕБ для захисту українських військових позицій. У ній згадується активна участь компанії “Інфозахист” у забезпечені Сухопутних військ України інструментарієм – засобами радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби, для протидії ворожим атакам, у тому числі із застосування безпілотників різних типів.

Ярослав Калінін, директор компанії, також поділився власними думками щодо важливості практичних дій з боку держави в питанні впровадження інновацій, поточного розвитку засобів РЕБ в Україні та у противника, а також ролі В2В комунікацій у забезпеченні розвитку високотехнологічних галузей країни.

За детальною інформацією: https://monch.com/product/special-issue-eurosatory/