​Інфозахист бере участь у важливій події – міжнародній конференції Ukraine Recovery Conference 2024

12 Червня, 2024

⚡️Компанія “Інфозахист” бере участь у важливій події – міжнародній конференції Ukraine Recovery Conference 2024, яка проходить у Берліні 11-12 червня 2024 року. URC2024 це міжнародний захід, головною метою якого є об’єднання зусиль партнерів та друзів України з відновлення нашої країни.

Конференція проходить щорічно, втім цього року вона стала найбільш представницькою і окрім цивільного аспекту (відбудова міст, розвиток освіти, бізнесу, впровадження реформ, тощо), також зосереджена на розвитку українських оборонно-промислових можливостей🙌

На майданчику URC2024 зібралися лідери держав, очільники міжнародних організацій та інституцій, бізнесу та громадянського суспільства.

Під час відкриття URC2024 перед учасниками виступили Олаф Шольц (канцлер Німеччини), Урсула фон дер Ляєн (президентка Європейської комісії). Їхні вступні промови відзначали рішучу готовність ЕС гарантувати планомірну фінансову та військову підтримку Україні, яка стоїть на захисті Європи перед агресором.

Президент України Володимир Зеленський, у вступній промові подякував за міжнародну підтримку і висловив впевненість, що конференція створить надійне підґрунтя для підписання конкретних інвестиційних угод, що забезпечать підтримку України.

Ми віримо у силу спільної праці та обміну ідеями для розвитку країни. Наша компанія завжди прагне бути активним учасником у важливих громадських та професійних ініціативах, спрямованих на підвищення обороноздатності країни та безпеки для громадян України.