​Наближаємо перемогу разом. «Інфозахист» підбив підсумки діяльності за 2022 рік

6 Березня, 2023

Минув рік з моменту повномасштабного вторгнення рф в Україну. Він став справжнім випробуванням загалом для нашої країни і для ІНФОЗАХИСТ зокрема. Втім, всім нам вдалося не лише вистояти, а й адаптуватися до непересічних умов і продовжити надалі жити, працювати та творити.

Завдяки наполегливій та відданій праці колектив підприємства продовжив випускати важливе для армії радіоелектронне обладнання та проводити необхідні науково-дослідні роботи.

ІНФОЗАХИСТ вдалося в складних умовах воєнного стану:

  • поставити до українського війська декілька сотень різних систем перехоплення та пеленгації;
  • провести оновлення та модернізацію раніше поставленої техніки;
  • забезпечити виконання робіт з інтеграції різноманітної високотехнологічної апаратури;
  • організувати тісну співпрацю з волонтерськими фондами та благодійними організаціями з метою підвищення обороноздатності країни;
  • забезпечити укладання та реалізацію нових контрактів для постачання радіоелектронної апаратури для армії у 2022-2023 роках;
  • продовжити роботи щодо створення нових комплексів розвідки повітряного та наземного базування, і багато іншого.

Ми пишаємося тим, що завдяки використанню наших виробів військовими було отримано сотні тисяч радіоперехоплень та виявлено десятки тисяч місцеположень ворога, що забезпечило ЗСУ можливістю ефективно виконувати поставлені завдання з відбиття російської агресії.
При цьому  ІНФОЗАХИСТ було сплачено до держбюджету в період з 1 січня 2022 року по теперішній час 68,814,328 грн 84 коп. податків.

Наближаємо перемогу разом! Кожен на своєму фронті!