​Інфозахист підписав технічну угоду про співпрацю з SPX CommTech (TCI ECS)

4 Жовтня, 2023

Компанія Інфозахист, компанія, що пропонує рішення в області радіоелектронної розвідки (SIGINT) в Україні, уклала принципову угоду про технічну співпрацю з виробником радіоелектронних засобів SPX CommTech.

Продукція корпорації SPX CommTech, яка обʼєднує в собі відомі підприємства TCI та ECS, дозволяє бойовим підрозділам виявляти засоби радіозв’язку, перешкоджати їх роботі та аналізувати електромагнітні сигнали для ведення розвідки та протидії безпілотним авіаційним системам. Компанія відома поставками систем виявлення та пеленгації для військових у всьому світі, в тому числі і в Україні.

Партнерство між Інфозахист та SPX CommTech сприяє розвитку спеціалізованих технологій для моніторингу і аналізу радіочастотного спектру, а також їх адаптації до сучасних вимог поля бою. Наразі Інфозахист забезпечить поглиблене навчання операторів комплексів виробництва SPX CommTech (TCI ECS) та сервісне обслуговування обладнання в Україні.

Додатково, Інфозахист буде займатись виконанням ремонтних робіт, сервісом та діагностикою конкретного обладнання SPX CommTech. Угода також передбачає локалізацію користувацьких інтерфейсів та інтеграцію програмного забезпечення комплексів з прийнятими системами ситуаційної обізнаності та ведення бою. «Пеленгаційні комплекси виробництва SPX CommTech є надійними засобами визначення місцезнаходження ворога. Вони широко відомі нашим військовим і значною мірою посилюють армію України. Водночас ми розуміємо, наскільки складним завданням було забезпечення стабільної технічної підтримки в Україні з-за кордону, і раді, що Інфозахист тепер може допомогти у вирішенні цього питання. З цією метою наші інженери та інші спеціалісти проходять навчання в SPX CommTech, де опановують всі можливості техніки», — повідомив Ярослав Калінін, директор компанії Інфозахист.

Коментуючи партнерство, він також додав: «Ця співпраця не лише відповідає нашим основним компетенціям, але й підкреслює нашу місію з надання найсучасніших рішень та якісного сервісу для користувачів. Ми віддані нашій країні і робимо все можливе, щоб ефективно протистояти російським окупаційним військам та зробити Україну державою, яка зможе запобігти будь якій агресії у майбутньому».